Gratis proefles

Voordat je besluit om drumles te gaan volgen bij Drumschool J.L.Beeren kun je je eerst aanmelden voor een gratis proefles. Je hebt dan de gelegenheid om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen in de drumstudio, kennis te maken met de docent en achter een drumstel plaats te nemen.

 

Samen met de docent ga je dan wat oefeningen spelen, zodat je alvast kunt ervaren hoe het zal zijn om hier drumles te hebben.

 

De docent kan tijdens die oefeningen zien en horen wat je al kunt, hoe je ritmegevoel is en hoe snel je dingen oppikt. Ook krijgt hij een indruk van hoe je bent als persoon. Voor de docent is het handig om alvast te weten op welk niveau je kunt beginnen. Voor jou zelf is het vooral fijn om tijdens zo'n proefles sfeer te kunnen proeven, want het is belangrijk dat je je prettig voelt tijdens de drumles.

 

Verder is de proefles een gelegenheid voor jou of je ouders om vragen te stellen over alles wat met de drumlessen te maken heeft.

 

Als je na de gratis proefles zeker weet dat je hier drumles wilt komen volgen, krijg je een inschrijfformulier en wordt je in onderling overleg ingeroosterd, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen.