Extra service

Naast de reguliere drumlessen en snuffelcursussen biedt Drumschool J.L.Beeren een aantal extra diensten, te weten: trommelles, groepsles, bedrijfsworkshops en bandcoaching.

Trommelles

Als je niet op een compleet drumstel wilt leren spelen maar alleen wilt leren trommelen, bijvoorbeeld voor een harmonie, tamboerkorps of dweilorkest, dan kun je daar ook les in krijgen. Dit kan gewoon in de drumstudio, maar de docent kan hiervoor ook bij jou thuis* komen! We hebben dan immers voor ieder slechts één trommel nodig.

 

Hiervoor gelden dezelfde tarieven als voor reguliere drumlessen.

Groepsles

Voor bestaande slagwerkgroepen is het ook mogelijk om met de hele groep les te krijgen, in de drumstudio of op lokatie*. Daarbij zal de nadruk vaak liggen op samenspel, timing, dynamiek en nauwkeurigheid.

 

Het gaat dan meestal om incidentele workshops (op afspraak), maar kan desgewenst ook op regelmatige basis. Voor deze groepslessen geldt een tarief van € 60,- per uur, exclusief 21% btw.

bedrijfsworkshops

Ook voor bedrijven verzorgt Drumschool J.L.Beeren workshops, in het kader van teambuilding en samenwerking. Het idee hierbij is dat een groep van maximaal 10 personen door samenspel en goed naar elkaar luisteren interessante ritmes probeert te spelen, waarbij ieder zijn eigen, eenvoudige partij trommelt. Net zoals werknemers in een bedrijf ieder vanuit hun eigen taak en verantwoordelijkheid samen werken aan een gemeenschappelijk doel.

 

Deze workshops kunnen worden gegeven in de drumstudio of op lokatie* en hiervoor gelden de volgende tarieven:

€ 200,-  starttarief voor één groep (sessie van 1 uur), daarna € 50,- voor elke extra groep (uur), met een maximum van 4 groepen per dag (alles exclusief 21% btw).

bandcoaching

Speel je in een band, maar vraag je je misschien af of jullie wel goed bezig zijn? Dan kan het zeer zinvol zijn om eens een bandcoach te raadplegen. Hier bij Drumschool J.L.Beeren kan elke band, beginnend of gevorderd, terecht voor professioneel advies, gebaseerd op jarenlange praktijkervaring.

 

Aandachtsgebieden kunnen daarbij bijvoorbeeld zijn: samenspel, timing, dynamiek, improvisatie, muziekstijlkenmerken, repertoirekeuze, effectief repeteren, presentatie en marketing/strategie.

 

Een coaching-sessie zal deels bestaan uit begeleid repeteren (op lokatie*) en deels uit praten over de verschillende aandachtsgebieden. Voor zo'n sessie geldt een tarief van € 60,- voor een uur of € 100,- voor een dagdeel (max. 3 uur).

 

* Bij alle lessen aan huis of op locatie kan een kleine reiskostenvergoeding worden gevraagd, afhankelijk van de reisafstand die de docent moet afleggen.